top of page
Zij Sprankelt coaching voor vrouwen Zeeland

Hoe ga ik te werk? 

Als gecertificeerd coach werk ik met de Total Balance methode. Deze methode is ontwikkelt door Carianne Ros en gebaseerd op jarenlange coachervaring. Iedere vrouw is uniek, daarom stemmen we het persoonlijk coachtraject af op jouw vragen, behoeftes en pijnpunten.

In het traject doorlopen we onderstaande 3 fasen

Benieuwd naar wat dit coachtraject jou kan opleveren? Dat vertel ik jou graag in een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Verleden

Wie was ik. Terugkijken naar de jaren waarin jij gevormd bent.

Heden

Wie ben ik. Ontdekken wie jij bent en wat je nodig hebt.

Toekomst

Wie word ik. Dromen en verlangens omzetten naar haalbare doelen

3 fasen
Zij Sprankelt christelijke coaching Zeeland

In het verleden ben je gevormd tot de persoon die je nu bent. Het is heel waardevol om inzicht te krijgen in deze persoonlijke vorming, je leert jezelf hierdoor beter kennen en begrijpen. Ook kan het in deze fase nodig zijn om stil te staan bij pijn uit het verleden, om zo plaats te maken voor vergeving en jezelf te bevrijden van de last die je al die tijd met je meegedragen hebt. 

Zij Sprankelt christelijke coaching Zeeland

Het heden gaat over wie je nu bent en de wijze waarop je nu in het leven staat. Alle inzichten die je tijdens de eerste fase hebt opgedaan ga je nu toepassen in de praktijk. Daarnaast gaan we op zoek naar jouw persoonlijkheidsprofiel, jouw liefdestaal en kijken we naar jouw energiebalans. Dit alles stemmen we af op jouw dagelijks leven, je zult zien dat er nog veel winst te behalen valt! Er komt rust en balans, je zult weer gaan sprankelen! 

Zij Sprankelt christelijke coaching Zeeland

Hoe houd je dit vast? En wat zijn jouw verlangens voor de toekomst? Dat zijn de vragen waar we ons mee bezig houden tijdens de laatste fase. Samen kijken we naar wat je wilt veranderen en hoe je dit kunt doen. Zodat het leven jou niet leeft, maar jij het leven mag leven dat God voor jou heeft voorbestemd. Leef je roeping tot eer van Hem! Zo mag je weer sprankelen en uitdelen van alles wat je ontvangen hebt.

Rust en balans

Door onze gesprekken krijg je weer grip op jouw leven en vind je rust en balans. Je kunt het verleden laten rusten en je leert grenzen stellen. Jij wordt een sprankelende vrouw doordat je weer gaat liefhebben; God, de ander én jezelf!

Benieuwd hoe dit coachtraject er voor jou uit gaat zien? Dat vertel ik je graag in een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Zij Sprankelt christelijke coaching Zeeland
bottom of page