top of page

Ik ken het gevoel dat het leven je soms overspoelt...

Leuk je hier te ontmoeten! Mijn naam is Janneke Schouwenaar. Enthousiast, spontaan, doortastend en sociaal zijn eigenschappen die mij goed omschrijven. Ik houd van mensen en ben geboeid door hun gedrag. Ik zet anderen graag aan tot nadenken en houd er van om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken.

Ik ben getrouwd met Henk-Jaap en moeder van twee stoere boys en een prachtige dochter. Ik voel me gezegend en ga dan ook dankbaar door het leven. Maar ook ik heb ervaren dat het leven soms anders loopt dan gehoopt of verwacht. Ik ken het gevoel dat het leven je soms overspoelt en je je afvraagt hoe het verder moet. 

Zij Sprankelt coaching voor vrouwen Zeeland

‘Want U doet mijn lamp schijnen Heere, U doet mijn duisternis opklaren.’
Psalm 18:29

Zij Sprankelt coaching voor vrouwen Goes

...passie voor vrouwen die zichzelf zijn kwijtgeraakt

Binnen mijn werk in het onderwijs heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met coachen. Nadat God het verlangen in mijn hart heeft gelegd om het coachen ook buiten het onderwijs toe te passen, heb ik de Total Balance opleiding gevolgd.

Tijdens de opleiding heb ik ontdekt dat ik een passie heb voor vrouwen die zichzelf zijn kwijtgeraakt. Vrouwen die worstelen met de vraag wie ze zijn en wat hun bestemming is in het leven. Mijn verlangen is om hen te helpen, zodat ze weer gaan sprankelen!

Mis jij de twinkeling in jouw ogen? Verlang je er naar om weer te stralen? Dan wil ik jou graag ontmoeten om samen te kijken hoe ik jou verder kan helpen.

bottom of page